vrijdag 3 juli 2009

Wachten tot ...

Gelukkig valt het wachten voorlopig heel goed mee, maar ja dat is vooral omdat ik een mooie afleiding heb hé. ;-)
Deze week verliep al superhectisch, de hele tijd op en af crossen om de laatste details nog te regelen. We waren ook al even langs de burgerlijke stand gepasseerd om al enkele documenten op te halen voor ons verzoekschrift, maar helaas blijkt dat we geen enkel papiertje nu op voorhand kunnen gebruiken omdat er overal 'ongehuwd' op staat dan. Dus ... afwachten maar weer. Maandag staat bibi daar weer, en pas woensdag kan ik ze dan gaan ophalen want de burgemeester moet dat naar het schijnt ook allemaal zelf tekenen. Onze geboorte akte ... al van het zelfde ... die moet je dus ophalen in de stad van geboorte. Gelukkig voor ons is dat allebei in Leuven ... daar waar we ook ons verzoekschrift moeten gaan indienen op de griffie. Dus nu ga ik strakjes eens bellen om te vragen of je die akte ineens meekrijgt of dat ze daar ook een paar dagen voor nodig hebben. Anders zou het makkelijk zijn hé ... dan haal ik woensdagmorgen de papieren hier in Scherpenheuvel op en rijd ik dan door naar Leuven voor de geboorteaktes en breng ik daarna ineens alles binnen op de griffie. Nu ja ... we zullen wel zien hé.

Deze week hebben we al heel vaak aan de adoptie gedacht, ondanks alle extra voorziene (leuke) afleidingsmanoeuvres. Eergisteren stak er ook een brief van Kind en Gezin in de brievenbus. Hierin zat een hele vragenlijst die we moeten invullen ter voorbereiding van het maatschappelijk onderzoek. Ook moeten we beiden ons levensverhaal schrijven (maar dat wisten we al hé) ... Voor mij zal dat wel lukken om minstens 2 pagina's (max 10, jaja dat zijn de richtlijnen) vol te pennen, maar of Kenny zijn eigen verhaal op minstens 2 bladen geschreven krijgt ... meer dan een half blad vindt hij al meer dan genoeg hé ;-) Ach ja, we mogen officieel niet helpen, maar stilletjes zullen we hem wel een beetje inspireren.

Zo ... nu moet ik weer eventjes gaan verder rondvliegen ... de B&B moet nog even bezocht worden om te checken of alles in orde is voor de huwelijksnacht, mn nageltjes moeten nog bijgewerkt worden, witte linten en witte tule gaan halen voor de versiering van de wagens, thuis nog even een last-minute opruimsessie houden, valiesje klaarmaken voor onze overnachting, vanavond mn haar laten bijkleuren en al laten brushen, ... Kortom we hebben nog een drukke dag voor de boeg.

Bride to be (Eef)

1 opmerking:

Maaike zei

Eefken en Kenny, geniet van de dag maar vooral van elkaar. HEt is een cliché maar de dag is veel te snel voorbij maar blijft nog lang nazinderen.

Hoop dat jullie droom nu ook snel in vervulling mag gaan.

M*