donderdag 8 april 2010

Nog 1 week tot het definitief eindvonnis!

Hehe,
De tijd gaat soms toch een beetje sneller, of zo lijkt het toch, want ondertussen is het bijna 17 april ... de dag waarop de rechter ons definitief vonnis zal vellen. Normaal gezien is dit een positief vonnis, want dat hadden ze ons al verteld op de afgelopen hoorzitting. Uiteraard duurt het dan nog ongeveer 2 à 3 weken eer DE bewuste brief in onze brievenbus zal zitten, maar momenteel zijn we eigenlijk redelijk geduldig. Zou het dan toch waar zijn dat je geduld leert te hebben? Anyway we staan te popelen om ons eindelijk te kunnen gaan aanmelden bij HKM. De zomer komt eraan en alles lijkt prachtig te verlopen ... dus we zijn blij.

Verder is geen nieuws ... goed nieuws zeker?
Bibi geniet van haar twee weekjes Paasvakantie (de voordelen van een leerkracht hé) ;-)

Groetjes,
Eef

3 opmerkingen:

ElkeF zei

hey hey,

Jullie moeten toch in Leuven verschijnen enzo? We zijn dat de dag nadien gaan halen bij de griffie! En mensen, waarvan het vonnis op dezelfde dag was geveld, hadden exact 1 week erna in de bus!

Elke

Unknown zei

Hey Elke meen je dat? Das nu eens pas echt toffe informatie seg, merci merci merci :-))))
Vooral omdat er op 20 april een infomoment is bij HKM en dat zou willen zeggen dat we daar dan wel naar toe zouden kunnen gaan. Maandag ga ik direct bellen naar de griffie om te vragen of dat het idd mogelijk is om ons verslag gewoon te komen afhalen. Super!

Thx! :-)
x

Jan en Sabine zei

Hi Eef,

Inderdaad, binnenkort het vonnis in de bus en dan op naar HKM. En misschien is jullie Kazachje dan eind volgend jaar al thuis. :-) Zou mooi zijn he.