maandag 3 mei 2010

Officieel goedgekeurd !!!

Hey hey,

Jaaaaaaahhhh!!! We wisten het al van vorige week woensdag (en eigenlijk ook al wel eerder), maar ik had nog geen tijd gehad om een blogberichtje te komen posten. We zijn dus ook door de rechter nu officieel goedgekeurd. Bizar genoeg stak er vorige week maandag, ondanks alle vertragingen bij de jeugdrechtbank toch een briefje van een aangetekende gerechtsbrief in de bus. Met m'n nieuwe werkuren had ik de kans niet gehad om zelf naar de post te rennen, maar m'n lieve stiefschoonmama heeft dat dan wel even voor ons gedaan. Dinsdag werd ze helaas wel eerst naar huis gestuurd omdat ze slechts 1 volmacht bij had en ze moest dus van ons beiden een volmacht en identiteitskaart hebben, maar soit ... woensdag bracht ze ons de brief dus en konden wij eindelijk met zekerheid lezen dat we ook door de rechter 'geschikt' bevonden werden. Dit alles uiteraard wel enkele dagen te laat om naar de infosessie bij HKM te gaan, maar niet getreurd ... er volgen er nog. Nu maar hopen dat de volgende sessie niet te lang op zich laat wachten. ;-)
Anyway ... vanaf nu mogen dus echt gaan beginnen uitkijken naar het grotere papierwerk ... dossier samenstellen, achter verschillende noodzakelijke documenten aanhollen van ministerie tot bank en gemeentehuis. Dossier laten vertalen, apostilles verzamelen, ... je kan het je niet inbeelden hoeveel papierwerk er hier komt bij kijken. Maar vanaf dat ons dossiertje klaar is en op de vlucht naar K'stan zit, ga ik me toch wel echt 'adoptiezwanger' voelen hoor.

Groetjes,
Eef

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Proficiat!!

(vanwege Anneke80)

Lie zei

Proficiat!!!! :)

Anoniem zei

Proficiat!
Dinootje

Kurt en Sophie zei

Fantastisch nieuws ! Dikke proficiat !

Sophie

Babs zei

Eefje, ik hoop voor ja dat alles naar wens mag verlopen! God weet dat je het verdient. Ik kom af en toe eens piepen. Onze donor is begonnen met de spuitjes en vermoedelijk zullen wij deze zomer een terugplaatsing krijgen met eiceldonatie. Vele groetejes, Babs