woensdag 6 mei 2009

Cursusdag nr 2 zit er ook weer op ;-)

Jaja idd ... onze tweede cursusdag zit er ook weer op. Ook nu weer was het echt interessant. We kregen meer info over de achtergrond van de adoptiekinderen, de opvanggezinnen of tehuizen waarin ze verblijven, de matchingprocedures, ... Verder ook een heel stuk over de hechtingsproblemen die zich eventueel kunnen voordoen. Het was supersnel voorbij ... voor mij mocht het gerust weer een hele dag zijn.
Tijdens de gesprekken kwam wel naar voren dat er toch al enkele koppels waren die nog een beetje twijfels hadden of nog even wilden afwachten ... voor ons was dit alvast niet het geval ... wij raken elke keer meer en meer overtuigd dat dit echt de juiste keuze voor ons is. We staan meer en meer achter ons besluit en voelen ons hier supergoed bij. We kunnen niet wachten tot de volgende cursusdag er alweer is ... al is het ditmaal nog een 3-tal weken wachten tot 26 mei.
Ondertussen lezen we dan nog maar een beetje in de bundel teksten die we gekregen hebben en op allerlei blogjes van andere adoptie-ouders hé ;-)

Groetjes,
Eef

Geen opmerkingen: