maandag 18 mei 2009

Komkommertijd ;-)

Tja, je kan uiteraard berichtjes blijven plaatsen hé tijdens het wachten. Tientallen nietzeggende berichten waarin je praat over allerlei prullen die eigenlijk niets ter zake doen ... In het medialandschap doen ze dat ook hé ... wanneer de zomer nadert, volgt er meestal de 'komkommertijd' qua nieuwsberichten ...
Dus ook hier ... weinig te melden. En om te vermijden dat er veel 'truut-bazaar' te lezen valt ... mss even enkele links plaatsen naar andere mensen hun online verhalen ivm adoptie hé.

De eerste link is die naar de website van Annick en Sergeï ... deze jongen heb ik zelf mogen leren kennen in de kleuterklas (wist ik toen veel dat ik later in het zelfde straatje zou belanden) ...
De tweede link heb ik zelf helemaal opgevolgd onlangs, nadat ik via via over hen gehoord had. Ik heb de dagen 'meegemaakt' waarop ze hun bericht ontvingen dat ze mochten afreizen ... en ik moet eerlijk zeggen ... ik had mn zakdoeken nodig hoor ;-)

Verder een hele hoop links die ik op internet gevonden heb hé ...

Groetjes,
Eef

http://users.skynet.be/danick/
http://wimstien.blogspot.com/
http://www.bloggen.be/evy_en_davy/
http://kazachswondertje.blogspot.com/
http://ons-klein-mirakel.blogspot.com/
http://www.hetkleinevosje.be/

Zo nu staan er al een hele boel op hé ...
Wie er nog meer wil lezen ... gewoon vragen hé, ik weet er nog massa's staan :-)

2 opmerkingen:

Tinne zei

Hallo Eef,
Via 9 maand kwam ik op je blog terecht. Ik ga je blog meevolgen want ook wij zullen deze stap misschien ook ooit gaan wagen. Voor mijn ventje is het nu nog te vroeg, hij hoopt nog op een kindje van ons en wil enkel adopteren als hij deze wens heeft opgeborgen. Ik had zowieso wel willen adopteren. Maar vind wel dat we als we gaan adopteren er beiden 100% moeten achterstaan. Vind het super dat je er ook andere blogs hebt opstaan en dus kunnen we al eens samen een kijkje gaan nemen naar de adoptiekindjes. Ik wens jullie veel succes met jullie cursus en hopelijk snel een goedkeuring!!!!!
Liefs,
Tinne

Unknown zei

Lieve Tinne,

Mercikes voor je berichtje. Het doet deugd dat er af en toe toch mensen zijn die een kijkje komen nemen en een berichtje achterlaten.
Ik ben dan ook ineens een kijkje gaan nemen op jullie blogje ... meid toch, jij hebt ook al heeeeel wat achter de rug hé. Ik hoop dat er snel positief nieuws mag komen, zowel op het zwanger worden vlak als op het vlak van Kim's gezondheid hé!
Van waar zijn jullie ergens als ik vragen mag ... want het lijkt me niet zo enorm ver van ons af hé?
Anyway, ik wens jullie enorm veel succes en ik kom regelmatig eens lezen op jullie blogje hé.

Knuffel,
Eef